Therapeuten

Praktijkeigenaar:
Pim de Neeff  (midden)


Pim de Neeff is in 1985 als fysiotherapeut afgestudeerd in Arnhem.

Per 1986 is hij parttime in dienst gekomen van Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal alwaar hij de fysiotherapeutische behandeling van de bewoners van "Het Dorp" verzorgde.

Parallel aan dit dienstverband is hij per 1987 als zelfstandige begonnen en is een eenmanspraktijk gestart in de wijk van Schaarsbergen. Wat oorspronkelijk begon met 1 patiënt per week groeide gestaag uit tot een volledige werkweek.
Deze volle agenda heeft hem doen besluiten om zich per 2006 nog alleen te richten op de eigen praktijk. Naast de genoemde ervaring met de behandeling van mensen met een lichamelijke handicap, heeft hij zich gespecialiseerd in orthopedische geneeskunde en het herstel van sportblessures.

 
                                                                                  

Yorick Bexkens (links)      

Anno Pedersen (rechts)
Anno Pedersen is in 1992 als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Nijmegen.

Na zijn afstuderen heeft hij gewerkt in verschillende praktijken in Nederland en Duitsland.
   
In eerste instantie heeft hij zijn werkzaamheden als fysiotherapeut gecombineerd met een wielercarrière.
De laatste jaren is hij als fysiotherapeut verbonden geweest aan verschillende sportploegen. Op dit moment begeleidt hij een wielerploeg.

Sinds 2011 is Anno werkzaam bij Fysiotherapie Schaarsbergen.Hij heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van sportletsels en chronische aandoeningen zoals COPD, Diabetes Mellitis en perifeer arterieel vaatlijden.


Yorick Bexkens is in 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Sinds 2015 is Yorick werkzaam bij Fysiotherapie Schaarsbergen. 
Hij is opgeleid tot sport en bewegingscoördinator, fitnesstrainer en fysiotherapeut. In Maart 2016 is Yorick begonnen aan de cursus mulligan concept manual therapy.

Yorick: Ik wil samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaten te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijk ik samen met u naar uw wensen,
uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met mijn adviezen, mobilisaties en oefeningen ga ik ervoor proberen te zorgen dat u weer beter kunt bewegen.
De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij mij als fysiotherapeut.                                                                   
                                                               Yorick Bexkens      Pim de Neeff                             Anno Pedersen
                                                                               Fysiotherapie Schaarsbergen beschikt over deskundigheid, persoonlijkheid en flexibiliteit.